Monday, November 3, 2008

Tudung Turki Bordour Manjalara Bidang Besar 50 putih
MUHASABAH TRADING

Tudung lerang besar Turki Bordour manjalara

lerang 50" (bukan bidang 60")

Tudung Turkey Bourder ini berukuran 50 " x 50 ". Kelebihannya adalah ditambah dengan batu manjalara yang diletakkan di tepi tudung ini. Bagi para pemakai tudung bersaiz besar, kini anda sudah mempunyai alternatif untuk mengenakan tudung labuh, tetapi mempunyai batu manjalara (seperti tudung bawal yang biasanya datang dengan pelbagai jenis batu kristal).

Diperbuat daripada 100% polyester.


RM 25.00 + pos percuma!!!

Miliki Kedai Online sendiri?

Team Flarebiz officially launched their new product, NiagaKit. The kit specially design to make dream come true for whoever comeout with the idea of having 'online store' but with very minimal knowledge of IT. The team will setup everything, from installing, get the domain name (.com , .com.my, .biz etc) + hosting, support sevice and so on.

Here are the details;

Product Name
: Niagakit
Launch : 5 November 2008
Description : Miliki kedai online anda dalam masa 24 jam tanpa memerlukan modal yang banyak.

:
Price : RM500 (50 unit pertama) RM640 (150 unit seterusnya)NiagaKit merupakan sebuah pakej kedai online yang berlandaskan sistem wordpress. Team Flarebiz membina sendiri tema kedai online tersebut dan menggunakan plug-in tertentu untuk membolehkan sistem ini berjalan lancar. Para pelanggan hanya perlu membayar RM500/RM640 untuk mendapatkan sistem kedai online yang sudah lengkap. Team Flarebiz akan memasang kedai online kepada pelanggan, membeli domain + hosting untuk mereka, menyediakan khidmat support untuk mereka dan sebagainya.

Apa yang para pelanggan akan lakukan kelak hanyalah memasukkan gambar produk dan mengubah sedikit setting web. Kami juga menyediakan manual dalam bentuk PDF dan video bagi mengajar para pelanggan bagaimana ingin menggunakan sistem ini. Para pelanggan akan mendapat kedai online seperti www.demokit.net.


Kedai Online


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...