Sunday, November 6, 2016

Barang borong murah - Taobao English

Barang borong murah - Taobao English merupakan salah satu carian keyword utama dalam internet untuk niche beli barang borong direct dari China.

http://www.muhasabahtrading.com/borongChina



Jika sebelum ini anda putus asa dan kecewa bila mendapati website Taobao.com menggunakan bahasa Cina, kini sudah ada penyelesaian. Namun, jika anda terus ke laman web tersebut untuk membeli, anda silap. Sila baca 3 point penting di bawah:

  • 1. Jika anda terus ke halaman web tersebut dan terus membuat pembelian borong, ada kemungkinan, barang yang anda beli itu tidak akan sampai ke tangan anda dengan selamat.
  • 2. Jika sampai pun, anda mungkin terpaksa membayar kos yang tinggi. Sama ada kos penghantaran atau pun kos percukaian.
  • 3. Terus-terang saya katakan kepada anda, bukan semua barang yang ditawarkan di website tersebut, sesuai untuk anda beli dan borong. Hanya sesetengah barang sahaja yang sesuai dan ada banyak barang yang perlu anda elakkan dari membelinya di website tersebut.

 +++Teknik manipulasi pinjaman loan ASB (klik sini untuk baca)



TaoBao.com sebenarnya, adalah merupakan website milik syarikat Alibaba. Perbezaannya ialah, Alibaba khusus untuk belian pukal secara besar-besaran manakala pembelian di Taobao boleh dalam skala yang kecil.

Paling utama, kita tak perlu mengambil tiket kapal tebang ke China, seterusnya proses melalui kastam, proses shipping dan banyak lagi proses dapat kita elakkan (skipped). Nampak bukan, berapa banyak masa dan wang yang kita boleh jimatkan melaui Panduan Rahsia taobao - sebuah panduan import dari China secara online.

Apa yang perlu adalah talian inernet beserta komputer, seterusnya memborong direct dari China boleh dilakukan dari mana-mana ruang rumah anda, mahupun di restoran kopitiam.


====Baca juga 10 cara jana wang dari rumah 


http://www.muhasabahtrading.com/borongChina 
antara testimoni pembaca panduan rahsia taobao


Jadi, tak perlu berlengah dan buang masa lagi, belajarlah ilmu memborong dari China secara online daripada sifu yang telah mengaplikasikan ilmu yang diajar. Bukan setakat itu sahaja. Panduan rahsia Taobao ini mengajar bagaimana untuk menjual barang yang diborong kepada para pelanggan, menerusi pelbagai platform dan media social, seperti Instagram, dan sebagainya.



Klik sini untuk dapatkan rahsia Taobao 



Related searches:

borong china, barang borong murah, taobao.com malaysia, borong baju, taobao english, taobao agent malaysia, alibaba china, gm klang borong handbag, kedai online murah, taobao english, taobao international, taobao english malaysia, taobao english translation, taobao australia, taobao shop, taobao login, world taobao, taobao usa, Taobao Singapore

Friday, September 30, 2016

Set lepas bersalin Tropical Herbs

Set lepas bersalin Tropical Herbs, mengandungi  10 komponen herba yang diguna selama 44 hari untuk penjagaan lengkap dan pemulihan ibu-ibu baru lepas bersalin.

Setiap pembelian ini akan disertakan dengan bengkung Lepas Bersalin PERCUMA.


video: Unboxing Amway Tropical Herbs set lepas bersalin  
 

    Untuk dimakan:
            Teh Herba, Lepas Bersalin 1 dan Lepas Bersalin 2.

    Untuk Kegunaan Luaran:
            Herba Pembersih Wanita, Herba Mandian, Minyak Urut Herba, Minyak Bayi, Campuran Peramping Perut, Campuran Penghangat Badan, dan Campuran Penenang.




 
 

Kami baru sahaja mendapatkan set lepas bersalin ini secara online bersempena kelahiran cahayamata kami yang ketiga (ketiga-tiganya lelaki :) ) . Jadi kami akan memberikan full review pengalaman menggunakan set bersalin ini kelak. Tunggu ye.


Penerangan lengkap produk set lepas bersalin Tropical Herbs di sini... klik


Apa yang pasti ramai yang puas hati dengan set bersalin ini dengan memberikan positif feedback. Sebab itu kami tak teragak-agak untuk membuat tempahan.

Serkiranya anda ingin mendapatkan pandangan, berkongsi pendapat atau apa-apa yang berkaitan dengan produk set lepas bersalin Tropical Herbs ini, sila hubungi kami melalui wsap, +6013-765 9294.

Saturday, September 17, 2016

Rujukan panduan exam temuduga Separa Perubatan

panduan exam online separa perubatan



Jualan Rujukan Pantas Peperiksaan Online Separa Perubatan" dibuka untuk waktu terhad. Jualan akan ditutup pada 6 MAC



Anda telah menjalani exam online Separa Perubatan. Tahniah kerana melakukan tindakan bijak. Walau bagaimanapun, baca apa yang kami kongsi ini sehingga habis.:


Pakej rujukan ini akan membantu
laluan anda bukan hanya untuk
lulus EXAM ONLINE tetapi khas
untuk dipilih masuk ke LATIHAN
SEPARA PERUBATAN.


Sila baca 10 cara jana pendapatan dari rumah


Jika berjaya exam online, anda
akan ditapis lagi dalam temuduga.
Kalau tak ada rujukan temuduga
khas ini, LULUS exam online
pun tak ada guna..

Untuk anda, rujukan komprehensif
untuk exam online + temuduga
ini wajib;

[+]dapatkan di sini ...  http://www.muhasabahtrading.com/separa-perubatan
.
.
Tak usah fikir lagi kerana ramai
yang telah tinggalkan anda. Biar
mereka berjaya atau anda nak
berjaya bersama mereka?
Lihat mereka yang buat belian
semalam;

[+] dapatkan di sini ...  http://www.muhasabahtrading.com/separa-perubatan

Wednesday, September 14, 2016

Tips panduan temuduga kerja kerajaan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca.

Apa yang bakal kami kongsikan ini bakal merubah nasib anda buat selama-lamanya. Apa yang dikongsi ini bukanlah mitos dan bukan cerita dongeng.
 

Sila lihat senarai Kerja kosong kerajaan - jawatan hangat dan panduan


Secara realiti, makin hari semakin ramai yang memohon kerja dalam sektor awam, (kerja kerajaan), atau lebih mesra dengan sebutan kerja gomen. Persaingan yang wujud sejajar dengan pertambahan graduan dan lepasan SPM STPM saban tahun menyebabkan peluang yang ada semakin menipis.

http://www.muhasabahtrading.com/temudugaKerajaan
klik sini untuk panduan penuh  Rahsia Kerja Kerajaan


Kami percaya peluang-peluang yang menarik serta kerja kerajaan yang terjamin adalah antara faktor mendorong anda untuk memohon.



Adakah anda berminat kerja kerajaan dan menghadapi masalah berikut?:

  • Sering dipanggil menghadiri temuduga di sektor awam, tapi dapatnya tak pernah sekalipun.
  • Sudah mengisi borang permohonan kerja di sektor awam berulang - ulang kali, tapi masih tidak dipanggil - panggil menghadiri temuduga.
  • Anda baru menghabiskan pengajian di sekolah/universiti, dan risau untuk menghadiri temuduga kerana langsung tiada pengalaman temuduga.
  • Anda pernah datang temuduga, tapi bila sampai di tempat temuduga, anda berpatah balik...Takut sangat!
  • Anda tercari - cari panduan untuk persediaan temuduga kerja kerajaan, tapi tidak menjumpainya...
  • Anda tak tahu apa nak jawab semasa disoal oleh panel penemuduga kerja kerajaan. Terkebil - kebil mata anda....blur!
  • Anda ditanya soalan 'killer' oleh panel penemuduga, mati akal anda dibuatnya..
  • Anda serang dibayangi mitos - "nak masuk gov kena ada kabel". Inilah fikiran songsang yang selama ini menghantui anda!
  • Anda lemah bahasa Inggeris, dan anda sangat takut sekiranya panel penemuduga menyoal anda dalam bahasa tersebut!
  • Anda menunggu masa dibuang kerja di syarikat anda bekerja, kerana syarikat nak bankrup...Anda benar - benar risau..
  • Anda ingin tahu apa soalan - soalan yang sering ditanya oleh panel penemuduga kerja kerjaan, tapi anda tak tahu bagaimana nak ketahuinya...
  • Dan bermacam - macam problem lagi yang bermain - main dalam fikiran anda...(tak perlu diceritakan semuanya - 10 page tak habis:)
  •  
Sila baca 10 cara jana pendapatan dari rumah 

Sejujurnya kerja kerajaan memang sangat menguntungkan dan mempunyai banyak kelebihan. Berbanding kerja swasta yang kadang-kala sangat berisiko untuk dibuang kerja, tambahan dalam keadaan ekonomi dunia yang tidak stabil dan tak menentu. Bila-bila masa seorang pekerja swasta boleh diberhentikan atau direhatkan tanpa gaji.

Mengapa kerja kerajaan sangat menguntungkan dan banyak benefit? Mari kita lihat antara kelebihan kerja kerajaani:
  • Elaun perumahan
  • Cost of living allowance (COLA)
  • Imbuhan tetap khidmat awam (Itka)
  • Cuti bersalin
  • Pinjaman perumahan
  • Lebih banyak masa diluangkan bersama keluarga

...dan banyak lagi.      

Kita lihat pula antara testimoni mereka yang telah mendapatkan Rahsia Persiapan Temuduga Kerja Kerajaan ini, dan berjaya mendapat kerja:



Jadi, kesimpulannya, panduan kerja kerajaan ini adalah salah satu usaha yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan peluang kerja, di samping doa dan tawakal. Panduan ini memang berbaloi dan telah berjaya membantu ramai orang di luar sana mendapatkan kerja yang dipohon. 

Sekiranya anda ingin berjaya, cubalah dengan salah satu usaha ini. Klik sini untuk panduan Rahsia Persiapan Temuduga Kerja Kerajaan



Monday, September 5, 2016

Bisnes air balang RM7000 sebulan

 Panduan bisnes perniagaan air balang


RM7,000 sebulan, melebihi pendapatan seorang graduan diploma dan juga fresh graduate ijazah sarjana muda.



Bukan omong kosong tapi itulah realiti yang sekiranya anda menceburkan diri dalam bisnes perniagaan air balang dengan strategi dan skill yang tertentu.

Sila baca 10 cara jana pendapatan dari rumah 

Modal yang rendah, risiko yang tak seberapa, menghasilkan pulangan tinggi. Tanpa promosi yang berlebihan, tanpa perlu post dan update sentiasa, samada dalam facebook, mahupun instagram.

Semuanya tak perlu. Apa yang diperlukan hanyalah balang dengan bancuhan air yang memikat serta strategi yang mantap.

Boleh baca review Bisnes air balang RM7k sebulan.

Panduan ditulis oleh seorang yang pernah mengushakan sendiri perniagaan air balang ini dan berjaya mengecapi kemanisan pendapatan yang muai serta berbaloi.

Kebelakangan ini, banyak carian untuk "resepi air abc rock" dan "cara buat air jagung" masuk ke blog kami. Almaklumlah puasa dah makin dekat. Ramai dah mula buat persediaan untuk menyambutr Ramadan dan juga buat duit berganda-ganda di bazaar Ramadan.

Namun, harus diingat, setiap perniagaan ada cabaran dan persaingan. Setiap kejayaan, ada pengorbanan. Kalau anda merasakan RM7,000 itu memang kencang dan masyuk, bolehlah dapatkan panduan bisnes air balang ini (klik sini)



Monday, August 29, 2016

Buy 1 free 1: beli borong koleksi tudung kanak-kanak shawl instant budak Muar Tangkak


Assalamualaikum wbt.

Kami mempunyai beberapa jenis tudung Koleksi tudung kanak-kanak dan shawl instant budak untuk clearance. Belian samada pukal (borong), mahupun secara retail (beli 1 PERCUMA 1).

Kami juga mempunyai stok tudung bawal, shawl crepe bubble, shawl cotton dan shawl chiffon . Semuanya juga untuk clearance.

Kami ingin menghabiskan segala stok yang ada atas sebab ingin menumpukan perhatian kepada beberapa perkara lain.

Sesiapa yang berminat, boleh hadir sendiri ke tempat kami di alamat:

Coconut Shake Luar Biasa,
Tiang Letrik MRTK B6,
KM7, Parit Bunga,
84000 Tangkak (Muar).

013-765 9294.

p/s- kami hanya akan membalas whatsapp / panggilan untuk memberitahu lokasi kami / temujanji sahaja. Sebarang permintaan untuk menyenaraikan gambar satu persatu tidak akan dilayan atas kekangan masa. harap maklum,



Sunday, August 7, 2016

Qurban Online Kemboja

http://www.muhasabahtrading.com/equrban





Assalamualaikum wbt.

Sekadar berkongsi antara kelebihan ibadah korban :


  • ibadah qorban tidak boleh dikhadaq
  • hanya 4 hari sahaja jangka waktu melaksanakannya dalam masa setahun (raya haji dan hari Tasyrik)
  • harus untuk berhutang bagi melaksanakan ibadah korban.
  • memberi peluang orang miskin menikmati daging (terutama di Kemboja - ramai yang terlalu miskin)

 Jika anda masih bercita-cita untuk menunaikan ibadah qurban pada tahun ini secara online, peluang masih lagi terbuka. Tempahan untuk qurban online untuk tahun ini di Kemboja masih lagi berjalan. Sila klik link ini untuk booking dan pembayaran.

Memang besar hikmah dan kelebihan ibadah korabn ini. Jika tidak, kenapa ia begitu ditekankan dalam syariat Islam. Lebih-lebih lagi ibadah qurban terhad kepada 4 hari sahaja daripada 365 hari dalam setahun. Bukankah itu sangat-sangat terhad dan istimewa?


Boleh juga baca:

1.Mengapa qurban di Kemboja
2. Tempahan qurban online.
3. Beza Qurban dan Aqiqah

Wednesday, July 13, 2016

Resepi kek marble periuk ajaib pc Noxxa

Sekadar perkongsian, koleksi resepi kek marble dimasak menggunakan periuk ajaib Noxxa.
Sekejap je siap. Tetamu datang, tak perlu risau.
Selamat mencuba.

>>> Dapatkan periuk ajaib Noxxa, klik sini

Wednesday, June 29, 2016

Koleksi terkini tudung kanak-kanak 2016 karnival aked Mara Muar


http://muhasabahtrading.com/store/


>>>Update (20/07/16): Sila wsap 013-765 9294 untuk membeli tudung kanak-kanak ini, samada secara borong atau runcit.


Salam Ramadan buat semua pembaca dan subscriber blog MuhasabahTrading dot com. Tinggal beberapa hari saja sebelum menjelangnya Syawal 1437, hari raya Aidilfitri 2016.








Sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan tudung instant frozen, tudung syria kanak-kanak frozen, tudung instant awning, shawl instant hello kitty dan pelbagai lagi design dan pattern.


Silalah berkunjung ke tapak jualan kami di expo karnival Ramadan, bertempat di siar kaki bangunan aked mara Muar, tidak jauh daripada uptown Muar.



Untuk belian harga borong atau sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di talian +6018-779 1008 atau wsap +6013-765 9294

Monday, June 20, 2016

Resepi Nasi dagang periuk ajaib Noxxa







Perkongsian resepi nasi dagang menggunakan periuk ajaib Noxxa. kredit kepada CKK. Selamat mencuba.

periuk ajaib Noxxa, klik sini

Sunday, June 12, 2016

Tudung bawal borong


 Koleksi tudung bawal corak untuk belian borong wholesale.
RM155 untuk 20pcs FREE pos.

KLIK SINI untuk membeli borong tudung bawal corak




Friday, May 13, 2016

Resepi dodol periuk ajaib Noxxa

Sekadar perkongsian, koleksi resepi dodol dimasak menggunakan periuk ajaib Noxxa. Selamat mencuba.

>>> Dapatkan periuk ajaib Noxxa, klik sini

Wednesday, May 11, 2016

Nursing dress Jubah Abaya crepe high quality


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=28_70&products_id=629
kod item : NDJA001  
color code: BURGUNDY


Kali ini kami tambil dengan koleksi jubah dress nursing friendly (sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi). Ia dilengkapi dengan zip pada bahagian kiri dan kanan dada, membolehkan anda menyusukan bayi dengan mudah, tanpa perlu bersusah payah menyingkap jubah dress ini.

Design yang dipadankan dengan kain crepe high quality, dengan disulami kain lace bpada bahagian atas, menampakkan citarasa yang elegan dan bergaya. Sesuai digayakan untuk pakaian pejabat, musim perayaan, mahupun pada majlis-majlis kenduri kendara.

Jubah dress ini juga mempunyai zip di kedua-dua bahagian tangan, bagi memudahkan proses berwudu' (mengambil air sembahyang).

Harga sepasang bagi jubah dress nursing ini hanya RM139, dengan pengeposan percuma ke seluruh Malaysia, termasuk Sabah, Sarawak dan Wilayah Persekutuan Labuan.

Sekirangnya berminat, sila klik pada gambar jubah dress yang menjadi pilihan hati, dan anda akan dibawa ke laman butik online kami untuk proses bayaran.
Ataupun, hanya whatsapp no kode item beserta bukti bayaran kepada +6013-765 9294.













zip pada bahagian dada (nursing)  memudahkan untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi


wudu' friendly, zip yang boleh dibuka hingga hampir ke bahagian  siku memudahkan proses mengambil air sembahyang (wudu' friendly)
    
http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=28_70&products_id=630 
kod item: NDJA005
kod warna : color code NEW GREEN

 
http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=28_70&products_id=628
kod item: NDJA004
kod warna : color code : NUDE BRIDGE




http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=28_70&products_id=627 
kod item: NDJA003
kod warna : color code : BLACK
 

http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=28_70&products_id=626 
kod item: NDJA002 
color code : DUSTY GREY



Tuesday, April 12, 2016

Resepi Pc : Nasi dagang Noxxa pressure cooker ...

Perkongsian resepi nasi dagang memasak menggunakan periuk ajaib pc pressure cooker Noxxa, credit kepada ckk. Jom, apalagi.. marilah cuba. Semoga kita semua beroleh manfaat.

>>> Dapatkan periuk ajaib Noxxa, klik sini

Saturday, April 9, 2016

Koleksi baju blouse saiz besar (size 48)


Kali ini kami bawakan koleksi blouse size besar, dengan saiz 48 tertera pada tag size. Kami kategorikan baju ini sebagai blouse muslimah size besar dek kerana ciri-ciri yang longgar tidak ketat melekat di badan, dan labuh melepasi punggung.

Kami cuba membawakan koleksi baju blouse size besar agar dapat memenuhi permintaan wanita betubuh besar. Inshaa Allah, pada masa-masa kana datang, kami akan bawakan lebih banyak koleksi baju blouse size besar online

Harga sehelai baju blouse ini adalah RM69, dengan penghantaran percuma.

Sila klik pada gambar untuk membuat pembelian. (anda akan di bawa kepada online boutique kami).


 http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=622



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=623 



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=624



Tuesday, April 5, 2016

Koleksi selendang pashmina corak lv

Kali ini kami bawakan sekali lagi stok selendang pashmina shawl yang diinspirasi daripada corak pattern lv. Klik sini untuk corak-corak dan pattern lain. Ditenun daripada benang 'wool' atau kapas cashmere dengan qualiti gred A, bakal menjanjikan kepuasan kepada pemilik selendang pashmina ini.
 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=595  


Boleh digayakan sebagai tudung selendang, ataupun dililit kepada leher, mahupun sebagai wraps (selimut sweater). Pilihan pelbagai warna-warna garang, warna pastel dan juga warna universal.

Harga RM26.90, free pos dalam Malaysia, termasuk Sabah dan juga Sarawak.

Sila klik pada gambar-gambar berikut dan anda akan dibawa kepada online boutique kami untuk meneruskan pembelian.


Sila lihat koleksi selendang pashmina shawl pattern chanel




http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=596  



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=597  



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=598 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=599  



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=600  


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=601  


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=602 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=603 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=604 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=605 



http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=606 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=607 


http://muhasabahtrading.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_8&products_id=608 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...