Monday, August 1, 2011

Koleksi Baju Kurung terkini Fesyen kurung Pahang kain sutera crepe Brunei


Salam buat pembaca blog ini, para pelanggan setia syarikat kami  dan juga semua umat Islam di dunia. Salam Ramadhan juga kami ucapkan sempena hari  pertama kita berpuasa. Semoga Ramadan kita kali ini lebih diberkati dan usaha kita mengejar rezeki juga diharapkan seimbang dengan usaha kita beribadat pada bulan yang mulia dan dirahmati ini.

Kesempatan Ramadhan ini juga kami memohon ribuan kemaafan jika terdapat kesalahan serta kesilapan pihak kami dalam menjalankan urusniaga dengan pihak anda semua. Harapan anda tidak serik dan sudi menjalin urusniaga dengan pihak kami pada masa mendatang. Insyaallah kami akan cuba menambah seberapa banyak pattern dan stok tudung, pashmina, selendang, baju kurung, jubah dan pelbagai lagi menjelang hari raya 2011.

PAda kali ini, kami cuba update koleksi butik online kami dengan koleksi baju kurung moden pesak Pahang, dengan sentuhan corak segar, ala-ala batik yang diabadikan pada kain sutera crepe Brunai. Boleh tengok senarai penuh pada koleksi baju kurung (proses upload sedang berjalan)...


Akhir kata ampun dan maaf sempena Ramadhan yang mulia ini daripada kami di Muhasabah Trading:

Sham,
Najwa Farhana,
Adam Harith,
Ahmad IQbal 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...