Wednesday, September 30, 2009

Fesyen tudung : koleksi terkini Tudung gaya ID

Produk terkini Muhasabah Collection menyajikan tudung gaya ID dengan penggunaan kain jaring yang ringan dan sangat elok untuk pengudaraan. Ini dapat mengurangkan rasa panas disekeliling tengkuk dan leher terutama bagi yang tinggal di iklim khatulistiwa - panas dan lembab yang kebiasaannya mengakibatkan peluh berlebihan.

Di bahagian atas hingga ke paras leher mempunyai 2 lapisan, mengelakkan lapisan yang terlalu nipis dan jarang (sila rujuk gambar). Awning diperbuat daripada span, yang elastik dan tidak rosak jika direnyuk atau dihempap.


ukuran labuh dari dagu ke bawah

28" inches ( 70cm)

Tudung awning batu corak floral
Salam hormat buat pelanggan dan pelawat yang dihormati.

Kali ini kami menghidangkan kepada anda semua tudung yang diinspirasi daripada tudung ariani dengan sentuhan batu-batu manik dihiasi pada awning tudung. Corak organik menghiasi fabrik tudung yang menggunakan material spandex lembut dan selesa. Labuh daguh ke bawah - 16 " inci (40 cm).

Harga bagi sehelai tudung ini hanya RM16 sahaja dengan pos penghantaran percuma keseluruh Malaysia. Layari http://stores.ebay.com.my/Muhasabah-Trading untuk senarai penuh. Item akan dimasukkan sebntar lagi.

Wasalam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...