Sunday, November 24, 2013

Panduan lengkap memulakan perniagaan bisnes baju kurung


http://bhunter87.ashadee.com/go/3/bisnestipsAssalamualaikum wbt

Tanpa kita sedari, baju kurung merupakan pakaian utama kebanyakan pekerja wanita  di Malaysia. Malah, jika kita amati, bukan setakat kaum Melayu memakainya. Kadang-kala anda akan melihat bangsa Cina, India dan juga bangsa-bangsa lain memakainya untuk ke pejabat. 

Apatah lagi kebelakangan ini, pakain batik merupakan pakaian wajib bagi kakitangan kerajaan pada hari Khamis. Ini menambah lagi statistik bilangan pemakaian baju kurung sehari-hari.

Klik sini; Buat Duit Dengan Bisnes Baju Kurung 

Saya sendiri sebagai peniaga yang baru berjinak-jinak dengan bisnes baju kurung pernah menanyakan soalan kepada beberapa orang guru wanita, samada mereka membeli baju kurung 'jarang-jarang' atau hampir setiap masa sepanjang tahun. Jawapan yang diberi sememangnya menggembirakan hati saya ketika itu, kerana mereka membelinya sepanjang masa.Saya mempunyai ramai kawan yang mempunyai perniagaan pakaian wanita ini (pakaian muslimah). Mereka memang mempunyai perniagaan samada di uptown, pasar malam atau pun kedai statik (dan butik). Waktu-waktu biasa selain hari raya, mereka masih lagi berjualan baju kurung seperti biasa. Tetapi, tunggu pula ketika bulan Ramadan, bulan yang ditunggu-tunggu untuk meledakkan jualan pakain baju kurung ini. Memang mereka membuat keuntungan yang sangat banyak!


Klik sini ; Buat Duit Dengan Bisnes Baju Kurung  


Nah apa lagi yang mahu saya katakan? Sudah jelas lagi bersuluh. Bisnes baju kurung yang termasuk dalam kategori pakaian (3 keperluan asas manusia 1- makanan 2- pakaian  3- tempat tinggal) sememnagnya mempunyai demand (permintaan) yang tinggi.

Jika anda mengintai-intai peluang perniagaan, inilah masanya anda membuat duit dengan perniagaan sendiri. Dapatkan panduan lengkap untuk memulakan bisnes bisnes baju kurung. Anda akan diajar dan dibimbing dengan terperinci. Klik sini; Buat Duit Dengan Bisnes Baju Kurung  

borong, harga, beli,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...