Friday, October 30, 2015

Rossmax Blood Pressure Arm Monitor


Device untuk memantau tekanan darah yang boleh kita lakukan sendiri di rumah. Sesuai untuk sesiapa yang berisiko menghidap darah tinggi, ibu mengandung, mahu pun sekadar untuk memastikan tekanan darah terkawal setiap hari.

Amat mudah untuk diguna, hanya balut di lengan, sama seperti yang selalu diguna oleh doktor dan pembantu perubatan di hospital serta klinik.

Didatangkan dengan fungsi bercakap, pengesan pergerakan, pengesan denyutan jantung tidak tetap, penunjuk risiko hipertensi dan 90 set bacaan memori dengan purata 3 bacaan yang lalu. 

Berjenama Rossmax, menggunakan teknologi kabur sebenar (menentukan tekanan kaf yang ideal berdasarkan tekanan darah sistolik dan saiz lengan). Teknologi ini menghapuskan ketidakselesaan pada lengan akibat seting pengembungan tinggi yang tidak perlu dan juga mengelakkan bacaan yang tidak tepat disebabkan oleh paras pengembungan kaf yang salah. Rossmax Blood Pressure Arm Monitor ini mempunyai warranti 5 tahun.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...