Saturday, March 7, 2009

JUALAN LELONG : Tudung bawal asli.. MURAH.. MURAH... MURAH!!!

Saya mendapat perkhabaran terbaru daripada Tudung Online, tentang promosi penghabisan stok - jualan dengan harga borong. Jika anda membeli , walaupun 1 item, dikira dengan harga borong juga... nak tahu kenapa?

Ini emel yang saya terima,

"JUALAN CUCI KEDAI BULAN MAC - PASTI BERSIH !!!! 

Assalamualaikum

SALES BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN PADA 1 MAC - 31 MAC .

Di harap semua warga tudung-online dan suterasongket berada dalam keadaan sihat sejahtera .

Lama da eila x send update kat member NH FABRIKA , sibuk dengan kerja2 luar, kedai dan sebagainya. Kat sini eila nk ambil peluang utk minta maaf sekiranya selama berurusan ada tersalah silap yg tak di sedari . Di dalam kegawatan ekonomi skrg , pihak kami berbesar hati untuk menjual semua barangan kami pada harga borong walaupun ianya di beli dalam kuantiti yg kecil , sehelai pun kami terima .

Untuk pengetahun semua , pada bulan April eila akan bercuti lama untuk menyambut org baru dalam keluarga kami . Doakan eila selamat bersalin ye .. Aminnnn ...."


Tu sebahagian daripada email yang saya terima.

Tudung apa yang dijual dengan harga borong? Tudung Ekin? Bawal asli Kelantan? Bawal no 1 ? Macam-macam ada kat dalam tu, ada kerawang, KLCC, bunga tanjung, Nora Danish, ... Siti Nurhaliza, Memey, Sheila Rusly, Sarimah pun mungkin ada... kot???

Nak tahu ? Jom tengok kat sini


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...