Friday, March 5, 2010

Kedai Online Muhasabah Trading: Butik pakaian muslimah

Salam semua,

Harapan saya agar anda semua berada dalam keadaan yang ceria dan sihat walafiat. Petang ini Sabtu, ramai orang berada dirumah menonton cerita Hindustan sambil melayari internet, atau mungkin rekreasi di luar sana  bersiar-siar bersama keluarga.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana saya dapat mengadakan kedai butik online Muhasabah Trading : muslimah clothing dalam keadaan banyak kekurangan serta kelemahan daripada diri ini. Proses upload sedang berlangsung dan saya sedang memindahkan secara berperingkat koleksi jubah dan tudung dalam ebay store kepada MuhasabahTrading.com. Semoga dengan perpindahan online store kami kepada server / platform sendiri, Insyaallah harga bagi koleksi jubah, blouse serta baju kurung akan menjadi lebih murah disebabkan kami tidak perlu membayar ebay fees (dan final value fees) atas setiap item yang terjual.

Insyaallah saya akan cuba update sekerap mungkin serta akan cuba mengadakan harga borong bagi sesiapa yang berminat berniaga secara sambilan / kecil-kecilan.

Petang ini saya baru sahaja upload 3 jenis tudung id batu, harganya lebih kurang rm25 + pos percuma ke seluruh Malaysia.

TBID001: Tudung id batu coco

TBID001: Tudung id batu coco

 

TBID002: Tudung id batu dark oren coco

TBID002: Tudung id batu dark oren coco

 

TBID003: Tudung id batu reddish purple net head scarf

TBID003: Tudung id batu reddish purple net head scarf

 

 

 

 Sila klik pada tajuk untuk melihat keterangan lanjut, paparan gambar lebih besar serta harga. Untuk makluman anda, harga terpapar adalah dalam USD $ dollar Amerika tetapi anda boleh menukar pilihan matawang di bahagian kiri 'column' online store kami.

Wasalam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...