Friday, November 20, 2009

FREE POS : Tudung Ekin kain T-shirt awning batu kristal

This brand new Ekin head scarf made of thick t-shirt cotton fabric. This ekin hijab get highlighted on top of the Thai Silk awning with crystal decorations.

The pattern designed with simple approach and make it an 'instant type' of hijab, easy and ready to wear without any extra pin or brooch needed.


Koleksi Tudung Ekin versi kain t-shirt ini menggunakan kain kasa yang biasa digunakan membuat baju T, agak tebal dan mudah menyerap peluh. Pada bahagian kepala (awning Thai Silk), dihiasi dengan batu-batu kristal dengan susun atur corak yang pelbagai.

Tudung ini boleh dikategorikan sebagai tudung ekspress / segera di mana anda hanya perlu menyarungnya tanpa memerlukan tambahan pin atau kerongsang, mahupun melilit. Sarung dan siap!

measurement chin to bottom approx :

ukuran labuh dari dagu ke bawah 18" inches ( 45cm)

FREE POS Tudung Ekin t-shirt awning batu kuning perang 1Untuk makluman semua yang berada di kawasan Bukit Gambir, Tangkak, Serom, Panchor, Gersik, Sungai Mati (Muar / Tangkak). Muhasabah Trading akan berada di Expo Karnival Bukit Gambir, bersempena cuti sekolah dan Hari Raya Haji Aidiladha. Kami akan berada di sana selama lebih kurang 2 minggu bermula hari ini - 21 November sehingga 6 Disember 2009.
Jumpa anda di sana!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...