Monday, February 9, 2009

Koleksi Tudung Ekin Belah Ikin ori

Setiap pembelian melebihi RM100 akan menerima hadiah misteri daripada pihak kami.

Sign up for my email newsletters


Muhasabah Collection : Muslimah Clothing (klik sini)


This brand new scarf, hot in town known as Tudung Ekin belah. The latest pattern of scarf is very stylish and versatile. Suit for special ocassion, leisure or anytime you like. Comes with interesting bright colours.Material - Soft Streatchy fabric (lycra). very light and comfy


Tudung terkini koleksi Muhasabah Trading ini lebih dikenali sebagai tudung Ekin ori @ Ikin, cantik serta menarik. Boleh dijadikan sebagai tudung dengan pelbagai gaya. Sangat sesuai untuk majlis keramaian, perkahwinan, atau bila-bila masa sahaja.

Menggunakan kain yang lembut dan selesa. Tudung Ekin belah ini didatangkan dengan gabungan kain lycra serta skaf (awning) keras. Mempunyai belahan di bahagian hadapan. Boleh digayakan dengan pelbagai cara ikatan tudung mengikut kreativiti masing-masing.pandangan belakang


Sila kemas kini pembayaran yang telah dibuat (checkout) dan email kepada kami masa (hh:mm) serta tarikh (dd:mm:yy) transaksi. Nyatakan No item (berada di tepi tajuk item, sebelah kanan). Emel anda dengan hanya menyatakan nama dan waktu transaksi tidak mencukupi!

Nyatakan No item (cth; 390028770703)

Kegagalan berbuat demikian akan menyukarkan pihak kami, memandangkan transaksi online tidak memberitahu pihak kami produk apakah yang telah dibeli! Bukan anda seorang sahaja yang membeli / buat transaksi , dan kami ada berpuluh pelanggan yang emel , bertanya soalan, serta membeli, hari demi hari.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...