Sunday, August 30, 2009

Tudung labuh : Turki batu manjalara bidang besar lerang 55


Saya sedang mengemaskini, menngambil gambar serta memasukkan tudung Turki border batu manjalara. Ciri-ciri yang ada pada tudung ini adalah berlerang besar, sesuai untuk pemakai tudung labuh. Ukurannya adalah 55" inci x 55" inci. Material bagi tudung Turkey ini adalah 100% polyster, memudahkan untuk proses 'membentuk' tudung - senang bentuk bak kata orang.

Keistimewaan batu manjalara yang ditampal pada tudung ini adalah warna 'casing' atau plastik pemegang batu tersebut mengikut warna dasar tudung Tukish ini. Jadi para pemakai tudung labuh, anda tidak perlu gusar lagi untuk bergaya di Hari Raya ini. Pilihan tudung Turki ini merangkumi pelbagai warna yang menarik dan segar. Cepat sebelum terlambat. Sementara stok masih ada.

Penghantaran percuma ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Pengahantaran menggunakan pos laju atau pos ekspres, menjanjikan barangan yang dikirim selamat sampai kepintu rumah anda.

Koleksi Jubah Labuh CT gaya baju kurung moden

Muhasabah Collection brings you this brand new abaya for muslimah. Comes with nice beads and sequins decoration on the collar. Suit for leisure, special ocassion, festive seasons - Eid Mubarak and anytime you like.


material - 2 layers of chiffon silk, attached. On the bottom part, there is spandex material inner to make it nontransparent.Jubah labuh muslimah daripada koleksi Muhasabah Trading. Didatangkan dengan corak moden kontemporari serta hiasan manik dan labuci pada bahagian leher. bahagian tangan hingga ke hujung lengan diberi sentuhan spa Q atau gaya Siti Nurhaliza - fesyen baju dan jubah terhangat untuk koleksi tahun 2009.

Penggunaan material kain sutera sifon yang lembut dengan corak kontemporari menjadikan jubah moden ini sangat menarik dan mempersonakan. Diilhamkan sentuhan gaya baju kurung moden, menjadikannya jubah ini fleskibel dan menarik untuk pelbagai golongan serta peringkat umur. Sesuai digayakan untuk waktu santai, majlis keramaian, majlis rasmi, Hari Raya Puasa dan Haji serta bila-bila masa sahaja.


2 lapisan kain sutera sifon di bahagian atas. Bahagian bawah pula menggunakan lining (lapisan) kain spandex dibahagian dalam, menjadikannya TIDAK jarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...