Monday, May 25, 2009

Tudung bawal asli manjalara mata lalat batu kristal ori

Salam..

Tudung Bawal Mata Lalat Asli Batu Kristal Ori

Lerang @ bidang 45

empat segi ( 45" x 45")

Apa yang saya tawarkan di sini adalah tudung bawal mata lalat dengan batu kristal asli oktant svarowski. Batu ori yang dijamin berkilat. Kombinasi gabungan batu crysal yang disusun dalam aturan berkembar tiga ini mempunyai tarikan tersendiri. Tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Itulah ungkapan yang sesuai untuk diperkata tentang tudung bawal. Populariti tudung bawal sememangnya tidak dapat dinafikan. Kain yang digunakan adalah lembut.

Tudung ini didatangkan dengan pelbagai warna, amat cantik dan sesuai untuk majlis-majlis rasmi, keraian, kenduri kendara, musim perayaan dan juga waktu-waktu santai. Sejenis tudung yang mempunyai ciri moden, anggun, terkini, elegen, kontemporari serta menawan... Sememangnya tudung bawal mata lalat ini menepati ciri-ciri muslimah yang bergaya serta berkarisma.

Menggayakan tudung mata lalat pasti menampakkan keanggunan seseorang wanita. Harga yang ditawarkan Muhasabah Collection amat berpatutan dan sesuai dengan 'barang yang cantik', menawan kalbu. Pasti ramai terpesona dengan kecantikkan Tudung Mata lalat ini.

Penghantaran Pos Percuma!

dan banyak lagi...
KLIK SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...