Tuesday, December 23, 2014

Beli jubah tudung borong China shortcut

Panduan harga murah pemborong tudung terus dari kilang



Pertama kali, terima kasih kerana sudi menjengah blog ini, diharap apa yang terkandung di sini dapat memberikan manfaat buat anda. Semoga hari ini anda dirahmati Allah swt, Inshaa Allah.

Apa yang saya nak kongsikan di sini adalah kesinabungan daripada entri yang lepas berkaitan borong tudung harga dari kilang. Mungkin perkongsian yang akan didedahkan ini bakal membuka satu lembaran baru buat bisnes anda.

Memang ramai peniaga kecil-kecilan ingin mendapatkan 'lubang' atau 'lubuk' sebenar pemborong tudung terus dari kilang. Tetapi kadang-kala wujud masalah yang tak dijangka seperti harga borong memerlukan pengambilan dalam quantiti yang banyak, pattern atau warna tertentu yang perlu diambil juga dalam quantiti yang besar.


Sama juga untuk koleksi jubah, dan baju blouse untuk pakaian santai atau ke pejabat. Ramai peniaga besar dan berjaya tidak mahu mendedahkan rahsia di mana atau bagaimana mereka mendapatkan stok-stok borong tudung murah dari kilang. Mereka ada alasan tersendiri untuk tidak mendedahkan rahsia sulit / senjata mereka.

Anda buntu? Tertekan dengan rintangan sebegini?

Modal kecil, tak mungkin dapat beli tudung dan baju blaus serta jubah denagn harga borong yang sebenar.....???

http://www.ashadee.net/go/22972/bisnestips

Nak berjaya kena ada sifu dan panduan. Tanpa pedoman, kita mungkin sesat. Nak ilmu, kenalah berguru. Untuk ilmu, kita perlu membuat pengorbanan, dari segi masa dan wang ringgit. Jangan sebab nak berjimat seringgit, kita hilang seribu ringgit.

Saya kongsikan pengalaman saya dahulu yang berniaga tudung dan pakaian muslimah tanpa sifu. Lebih mencabar kerana saya adalah seorang lelaki dan tiada ahli keluarga yang berniaga dalam bidang ini. Apa yang terjadi, saya menempuh banyak kesukaran dari segi mencari sumber pembekal yang sebenar. Saya juga sukar untuk memilih pakaian yang mempunyai demand dan laris. Banyak lagi perkiraan dan keputusan yang saya buat tidak tepat kerana tiada sifu yang memberikan panduan.

Saya tidak mahu anda jadi seperti saya, yang tersilap langkah serta menempuhi banyak liku-liku sukar. Seeloknya dapatkanlah panduan atau sifu untuk berjaya dalam perniagaan.

Oleh itu, saya cadangkan kepada anda untuk merujuk kepada panduan lengkap bagaimana untuk membeli barang borong dari China hanya secara online. Tak rugi, malah anda akan untung berlipat ganda. Yang menarik, kita boleh dapatkan harga borong, dengan belian kuantiti yang sedikit.

Inshaa Allah, ilmu ini sangat bermanfaat dan tak salah melaburkan sedikit wang untuk panduan ini yang ditulis oleh seorang penulis berbangsa Cina. Ada banyak rahsia yang dikongsi, terutama yang melibatkan masalah bahasa kepada kita

Kalau nak mencuba bolehlah klik link ini.






bisnes borong china
borong dari china
borong china shahabudeen
trip borong china
borong china 2014
kursus borong china sabah
kursus borong china di sabah
borong china guangzhou

Thursday, September 18, 2014

Masih sempat KORBAN

http://www.muhasabahtrading.com/equrban






Assalamualaikum wbt

Hari ini saya masuk ke lama web equrban dan ternampak 'reminder': 



Maknanya hanya tinggal lebih kurang 12 hari sahaj lagi untuk kita membuat tempahan bagi melaksanakan korban samada di Kemboja, Mekah atau Indonesia (pihak eQurban dan tenaga kerja mereka akan melakukan ibadah korban tersebut di negara-negara terbabit).



Sebelum ini kami pernah melakukan promosi ibdah qurban di dalam blog ini, tetapi tidak melakukannnya secara bersungguh-sungguh. Terikat dengan pelbagai aktiviti perniagaan offline membuat kami sedikit terabai dalam melakukan promosi.

Dalam beberapa minggu ini, kami selalu mendengar penerangan tentang kelebihan ibadah korban di corong radio IKIM. Antara yang boleh dikongsi:
    • ibadah qorban tidak boleh dikhadaq
    • hanya 4 hari sahaja jangka waktu melaksanakannya dalam masa setahun (raya haji dan hari Tasyrik)
    • harus untuk berhutang bagi melaksanakan ibadah korban.
    • memberi peluang orang miskin menikmati daging (terutama di Kemboja - ramai yang terlalu miskin)





    MENGAPA di Kemboja, bukan di Malaysia?

    Ramai yang bertanya dan mempersoalkan kenapa dan mengapa ibadah qurban ini dilakukan di Kemboja, bukannya di Malaysia. Kan lebih mudah? Di Malaysia pun ada orang Islam yang miskin.

    JAWAPANNYA; di Kemboja terlalu ramai orang-orang Islam yang sangat miskin dan daif, (makan daging setahun sekali) sehingga kita sangat dituntut untuk melaksanakan qurban. Berbanding di Malaysia, orang yang susah tidak terlalu ramai dan daif seperti di sana.

    Bahkan, kebiasaannya peti sejuk hampir setiap rumah dipenuhi lebih daripada satu bungkusan daging. Malah ada yang tersimpan di dalam peti sejuk lebih daripada sebulan. Ini menunjukkan bahawa kita sebenarnya masih mewah berbanding mereka yang lebih memerlukan.

    Jadi, marilah sama-sama kita membuat ibadah qurban yang hanya datang setahun sekali ini. Tanamkan niat dan azam untuk mendapat peluang melakukannya. Inshaa Allah semoga kita diberi kekuatan dalam menjalankan ibadah korban tahun ini. Moga Allah permudahkan jalan kita semua untuk melaksanakan korban. Amin

    Tuesday, June 10, 2014

    Woooooooo 5 Angka Sehari !!!


    http://www.muhasabahtrading.com/borongtudung
    image tudung borong kredit meknana.blogspot.com


    Wahhhh ye ke boleh dapat 4 - 5 angka sehari hanya buat bisnes jual tudung? Macam tak percaya plak tengok angka tu.

    Perghh malas la plak nak tulis. Takde idea nak garap kesinabungan dari post yang lepas

    Tapi still nak publish. Nanti saya update semula. Ok. Wasalam

    Tuesday, June 3, 2014

    Senarai pemborong tudung harga terus dari kilang



    http://www.muhasabahtrading.com/borongtudung




    Memulakan perniagaan tudung bukannya susah, tapi tak terlalu mudah jika belum cukup ilmu di dada. Walau bagaimanapun, jika kena gayanya, memang mencanak-canak prestasi jualan tudung, membolehkan peniaga tudung hidup mewah dan senang-lenang.




    Tiada jalan pintas untuk berjaya, namun jika anda mempunyai sifu yang sanggup membimbing dan mencurahkan segala ilmunya, Alhamdulillah!

    AWAS: Terdapat banyak kedai / peniaga yang meletakkan perkataan 'PEMBORONG atau WHOLESALE' pada papan tanda kedai mereka. Sememangnya mereka akan memberikan harga borong @ harga niaga kepada anda. Tetapi pastikah anda bahawa harga yang diberikan benar-benar rendah (harga direct kilang?) . Ramai daripada mereka sebenarnya mengambil stok tudung daripada orang tengah, bermakna harga yang dikenakan sudah kena 'mark up' sikit (mungkin dah jadi 2 - 3 tangan). cth seperti gambar di bawah:







    Anda juga boleh mendapatkan tudung borong direct dari China tanpa perlu pergi ke sana. Apa yang anda perlu tahu adalah panduan memborong step-by-step secara online. Panduan ini tidak terhad kepada tudung, malah merangkumi apa-apa sahaja barang seperti handbag, kasut, cadar, permainan kana-kanak dan sebagainya. KLIK sini untuk info lanjut.


     Ada pelbagai aspek dalam perniagaan tudung yang perlu dititik berat. Antaranya ialah mendapatkan tudung daripada pembekal dengan harga borong terus dari kilang, jenis-jenis tudung yang laris dan senang dijual, mengelak daripada meembeli tudung yang 'jam' (tidak laku / laris) dan banyak lagi faktor.



    http://www.muhasabahtrading.com/borongtudung





    Paling menarik tentang bisnes tudung ini adalah anda hanya memerlukan modal yang sangat rendah untuk bermula. Ditambah lagi dengan permintaan yang sentiasa panas dan laris di kalangan wanita. Untuk fakta, bisnes tudung sangat fleksibel disebabkan jangka hayat tudung yang sangat panjang (tak basi macam makanan) dan boleh disimpan, dijaja berulang-kali.

    Banyak lagi kelebihan berniaga tudung jika anda mendapat bimbingan dan pendedahan rahsia sebenar bisnes tudung ini. Saya sendiri berpengalaman dalam perniagaan tudung dan pernah merasa kemanisannya.

    Kalau nak tahu tentang lebih lanjut, apa kata anda pergi klik link ini, dan saksikan sendiri.



    Jika anda tercari-cari keywords berikut, pastinya anda memerlukan bantuan / khidmat nasihat pakar:

    borong tudung murah, borong tudung bawal murah, borong tudung aidijuma, borong tudung chiffon 3 layer brooch, borong tudung nur kasih, borong tudung chiffon 3 layer murah, borong tudung terkini, borong tudung half moon, borong shawl, borong tudung labuh, borong tudung bawal.

    pemborong tudung, pemborong tudung terus dari kilang, pemborong tudung fareeda, pemborong tudung half moon, pemborong tudung bawal, pemborong tudung nur kasih, pemborong tudung ariani, pemborong tudung akel, pemborong pakaian wanita, pemborong tudung terus dari kilang, pemborong tudung fareeda, kilang tudung, tudungborongcolourland.

    Tuesday, April 1, 2014

    Nasihat dan teguran kepada muslimah bertudung


    Hadis daripada Abu Hurairah r.a. bahawa Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud: 

    “Ada dua golongan yang akan menjadi penghuni neraka. Aku belum pernah melihat mereka iaitu golongan yang mempunyai cemeti-cemeti bagaikan ekor lembu yang digunakan untuk memukul orang dan golongan kedua adalah para wanita yang berpakaian tetapi telanjang, berlenggang-lenggok ketika berjalan, menarik perhatian orang yang melihat mereka. Kepala mereka bagaikan bonggol unta yang senget. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak dapat mencium bau wanginya. Sesungguhnya bau wangi syurga boleh terhidu dari jarak perjalanan yang sangat jauh.” 

    (Riwayat Muslim no. 3971)






    Friday, March 14, 2014

    Pashmina shawl exclusive dual color



    Name: Pashmina shawl exclusive throw
    Measurement (approx): 25.5 inches x 67.5 inches ( 63.75cm x 168.75cm)
    Material: 100% pashmina

     You can use both sides of the shawl. That will make you have 2 different colors, inside one piece.









     Senarai penuh Pashmina shawl exclusive dual color, klik sini untuk membeli

    Friday, March 7, 2014

    Pashmina shawl MURAH dan FREE Pos



    Assalamualaikum wbt

    Pertama sekali terima kasih kami ucap kerana sudi menjengah ke sini. Sebenarnya memang lama sangat tak update blog ni. Alhamdulillah berjaya juga update untuk kali ni.





    Ok, tanpa berlengah, kita terus kepada 'main point', koleksi Selendang Pashmina Shawl 2 tone. Dengan hanya RM15.00 SAHAJA, anda sudah boleh memilikinya + FREE SHIPPING + no hidden charge.

    Ok tak mau cerita panjang-panjang, kalau nak beli, sila ke kedai online kami.


    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...