Monday, November 17, 2008

Ebay .. Lubuk duit..mampukah anda menjana wang?


Salam.

Ramai orang sibuk memperkatakan buat duit dengan internet, jana wang online. Tapi tahukah anda cara yang betul?

Terdapat pelbagai cara untuk menghasilkan D.U.I.T melalui medium internet. Saya sendiri telah melakukannya semenjak tahun 2002 melalui laman lelongan terkenal dunia - ebay (lihat ebay reputation saya di sini).

Kalau kita menonton cerita Hollywood, ebay kedengaran di dalam dialog-dialog mereka, contohnya - S.W.A.T dan juga Transformer. Betapa hebatnya populariti ebay.

Beribu / berjuta transaksi online dilakukan setiap hari di dalam ebay, yang merangkumi banyak negara di dunia ini. Antara yang tersohor adalah ebay.com dan ebay.co.uk.

Jadi, anda ingin melakukannya, tetapi tiada panduan atau tak tahu cara yang betul? Saudara NoorizamShah ada menyediakan panduan kuasa lelong di dalam Bahasa Melayu. Bagi anda yang ingin menambah pendapatan, jangan buang masa. Terdapat lubuk duit di sana. Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum kecuali kaum itu sendiri. Bertindaklah sekarang.

Dapatkan panduan Kuasa Lelong sekarang di sini (klik sini).


anda mampu mengubahnya.
Panduan ini merupakan panduan berbahasa Melayu terlaris di internet! Ramai pembaca panduan ini telah berjaya MENGHASILKAN JUALAN di laman web Ebay selepas mengikut langkah demi langkah yang ditunjukkan!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...