Thursday, February 19, 2009

Dimanakah Lokasi Muhasabah Trading?

Salam.

Saya kerap menerima sms, mahupun email bertanyakan tentang koleksi jubah serta tudung yang saya ada. Diakhir sms, pasti ramai yang bertanyakan dimana Muhasabah Trading boleh dijejaki.. jeng.. jeng.. jeng... :)

Buat pengetahuan semua, Muhasabah Trading berpusat di Parit Bunga, Muar, Johor. Kami selama ini hanya beroperasi di pasar malam, pasar pagi serta pasar tani daerah Muar dan Batu Pahat (Insyaallah ada rezeki kami akan melebarkan sayap ke Melaka, negeri Hang Tuah). Selain daripada itu, koleksi tudung serta jubah kami boleh didapati secara online melalui laman web http://CaftanOnline.com & ebay, dimana kami telah beroperasi melalui ebay semenjak tahun 2002 dan kini mempunyai ebay store atas nama Muhasabah_trading, muslimah clothing.

Alhamdulillah, rezeki kami berjaya mendapatkan lot G 16, milik MPM (Majlis Perbandaran Muar. Lokasinya adalah Pekan Rabu, terletak diantara hentian bas Muar - Batu Pahat (Muar ada 2 lokasi hentian bas) dan Hotel Muar Traders. Insyaallah kami akan memulakan operasi selewat-lewatnya dalam penghujung bulan Februari 2009 ini. Kedudukan lot kedai kami ini menghadap sungai Muar.

Untuk memudahkan anda, kami sertakan jadual pasar pagi, pasar malam serta pasar tani sekitar daerah Muar, Ledang dan Batu Pahat. Tulisan tebal (bold) menunjukkan di mana kami berada pada hari tersebut.
HARI PAGIPETANGAhad Stadium
Tg. Agas / Parit Jawa / Panchor
Isnin Parit Raja
Stadium / Pagoh
Selasa -
Sg. Abong / Bkt. Pasir
Rabu Parit Yusof
T. Muhibbah / Bakri
Khamis Sri Jaya / Pt. Raja
Gombang / Bkt. Kepong
Jumaat Bukit Gambir
Serom / Pt. Amat / Tmn. Merin
Sabtu Pt. Sulong
PestaKami dalam proses mengemaskini serta menanmbah stok baru koleksi tudung serta jubah. Masukkan email anda pada borang feedburner disebelah atas kanan untuk mendapatkan update terkini. Wasalam..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...