Tuesday, October 6, 2009

Baju blaus moden sifon labuh gaya Siti Nurhaliza


RRP USD $ 21.99


US $ 16.99
Baju blaus koleksi terkini Muahsabah Trading ini didatangkan dengan corak kontemporari moden abstrak. Terdapat hiasan manik dijahit mengelilingi leher. Rekabentuk terkini dan moden, mengikut trend kontemporari, sesuai dengan peredaran fesyen semasa.

Penggunaan material 2 lapis kain (bercantum) dengan lapisan luar - sifon, menyerlahkan rekaan jubah moden ini dengan trend masakini. Sesuai digayakan untuk waktu santai, majlis keramaian, Hari Raya Puasa dan Haji, pakaian ke pejabat.Gambar blouse Siti Nurhaliza

2 lapis kain (bercantum) dengan lapisan luar - sifonMeasurement approx : Length - 37" inch (92.5 cm) Labuh

Update : Koleksi tudung gaya ID corak belang & bintik harimau

Produk terkini Muhasabah Collection menyajikan tudung gaya ID dengan penggunaan kain jaring yang ringan dan sangat elok untuk pengudaraan. Ini dapat mengurangkan rasa panas disekeliling tengkuk dan leher terutama bagi yang tinggal di iklim khatulistiwa - panas dan lembab yang kebiasaannya mengakibatkan peluh berlebihan.Di bahagian atas hingga ke paras leher mempunyai 2 lapisan, mengelakkan lapisan yang terlalu nipis dan jarang (sila rujuk gambar). Awning diperbuat daripada span, yang elastik dan tidak rosak jika direnyuk atau dihempap.
measurement chin to bottom approx :

ukuran labuh dari dagu ke bawah

28" inches ( 70cm)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...