Friday, May 14, 2010

Tudung Syria Lycra bercorak Nur Kasih


Tudung Syria terkini versi Nur Kasih ni materialnya adalah Lycra Korea (orang panggil yang ori!). Coraknya memang mengancam dan terliur kalau 2 kali pandang. Semuanya cantik-cantik, masyuk bak kata remaja muda mudi.

Kalau tak percaya, boleh tengok senarai penuh Tudung Syria Nur Kasih (bercorak) ni, kat SINI (klik ek!)
Harga RM 25.00 sahaj + POS PERCUMA ke seluruh Malaysia.. macam biasa. Kalau anda peminat tudung Syria, jangan segan dan malu-malu untuk 'chup' segera, pasal hampir semuanya mempunyai 1 corak sahaja setiap satu.

Cara pembayaran, boleh pilih bank Islam atau maybank. Paypal juga saya terima. Petang sikit, saya nak setup pembayaran melalui kredit kad.. kalau diizinkan Allah.

Oklah, nak sambung ambil gambar untuk koleksi Tudung Syria 3 layer, Tudung Syria 2 layer, dan tudung Syria corak- lycra tak ori (lycra China). Ok, selamat menjamu mata, dan pilihlah yang mana berkenan di hati...

wasalam.


nota : Alexa ranking MuhasabahTrading.com/store sudah melonjak ke angka 744,574 . Tarikh 15/05/2010. 10:54am.

Koleksi Tudung Terkini : Syria Lycra Diamond  • bahan tudung : 2 helai (sepasang - ibu / anak ) tudung lycra Korea Intan baiduri (diamond)
  • Labuh dagu ke bawah : 18inci (45cm)
  • Anak tudung (inner) : mempunyai satu garisan 'highlight' daripada warna berlainan + hiasan sebaris batu kristal
  • Ibu tudung (outer) : dihiasi susunan batu-batu kristal berwarna di bahagian hadapan (bawah) dan belakang (bawah)
  • saiz : M
Keistimewaan tudung Syria Diamond ini terletak pada inner yang mempunyai 'highlight' warna berbeza serta hiasan batu-batu kristal sebaris dengan highlight tersebut. 

Sila klik SINI untuk senarai penuhRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...