Thursday, February 25, 2010

Koleksi Terkini Fesyen 2010 : Baju Blouse gaya T-shirt muslimah kain lycra

 


Koleksi baju blouse gaya t-shirt lycra muslimah ini diilhamkan daripada pemakaian baju thirt yang dipadankan stokin tangan (arm sock). terdapat gaya kedutan dibahagian bahu serta hiasan batu-batu kristal di bahagian dada. Corak abstark menghiasai grafik baju, manakala bahagian 'arm sock' hanya warna kosong (plain).

Harga bagi sepasang baju t-shirt muslimah lycra ini hanyalah RM 52 dengan pos percuma untuk seluruh Malaysia. Bagi saiz baju pula, terdapat saiz S, M, L, XL manakala warna-warna yang ada ialah biru, pink, hijau pucuk pisang, kelabu dan oren.

Fesyen ini menjadi keutamaan dan pilihan gadis remaja manakala golongan wanita pertengahan umur juga nampak lebih muda jika menggayakan baju t-shirt ini.

Saya akan update kesemua size dan warna dalam online store muhasabah trading yang dalam pembikinan.Muhasabah Collection brings you this brand new lycra t-shirt blouse for muslim women and teenage girls. The specialty of this t-shirt is the sleeve (@ arm sock look alike) design, which they are attached, and absolutely will cover the aurah.

The pattern truly amazing with some beads and crystal touch on the front collar. The 'arm sock' made with plain color, base on the shirt abstract pattern color tone.

Wasalam


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...