Tuesday, December 23, 2014

Beli jubah tudung borong China shortcut

Panduan harga murah pemborong tudung terus dari kilangPertama kali, terima kasih kerana sudi menjengah blog ini, diharap apa yang terkandung di sini dapat memberikan manfaat buat anda. Semoga hari ini anda dirahmati Allah swt, Inshaa Allah.

Apa yang saya nak kongsikan di sini adalah kesinabungan daripada entri yang lepas berkaitan borong tudung harga dari kilang. Mungkin perkongsian yang akan didedahkan ini bakal membuka satu lembaran baru buat bisnes anda.

Memang ramai peniaga kecil-kecilan ingin mendapatkan 'lubang' atau 'lubuk' sebenar pemborong tudung terus dari kilang. Tetapi kadang-kala wujud masalah yang tak dijangka seperti harga borong memerlukan pengambilan dalam quantiti yang banyak, pattern atau warna tertentu yang perlu diambil juga dalam quantiti yang besar.


Sama juga untuk koleksi jubah, dan baju blouse untuk pakaian santai atau ke pejabat. Ramai peniaga besar dan berjaya tidak mahu mendedahkan rahsia di mana atau bagaimana mereka mendapatkan stok-stok borong tudung murah dari kilang. Mereka ada alasan tersendiri untuk tidak mendedahkan rahsia sulit / senjata mereka.

Anda buntu? Tertekan dengan rintangan sebegini?

Modal kecil, tak mungkin dapat beli tudung dan baju blaus serta jubah denagn harga borong yang sebenar.....???

http://www.ashadee.net/go/22972/bisnestips

Nak berjaya kena ada sifu dan panduan. Tanpa pedoman, kita mungkin sesat. Nak ilmu, kenalah berguru. Untuk ilmu, kita perlu membuat pengorbanan, dari segi masa dan wang ringgit. Jangan sebab nak berjimat seringgit, kita hilang seribu ringgit.

Saya kongsikan pengalaman saya dahulu yang berniaga tudung dan pakaian muslimah tanpa sifu. Lebih mencabar kerana saya adalah seorang lelaki dan tiada ahli keluarga yang berniaga dalam bidang ini. Apa yang terjadi, saya menempuh banyak kesukaran dari segi mencari sumber pembekal yang sebenar. Saya juga sukar untuk memilih pakaian yang mempunyai demand dan laris. Banyak lagi perkiraan dan keputusan yang saya buat tidak tepat kerana tiada sifu yang memberikan panduan.

Saya tidak mahu anda jadi seperti saya, yang tersilap langkah serta menempuhi banyak liku-liku sukar. Seeloknya dapatkanlah panduan atau sifu untuk berjaya dalam perniagaan.

Oleh itu, saya cadangkan kepada anda untuk merujuk kepada panduan lengkap bagaimana untuk membeli barang borong dari China hanya secara online. Tak rugi, malah anda akan untung berlipat ganda. Yang menarik, kita boleh dapatkan harga borong, dengan belian kuantiti yang sedikit.

Inshaa Allah, ilmu ini sangat bermanfaat dan tak salah melaburkan sedikit wang untuk panduan ini yang ditulis oleh seorang penulis berbangsa Cina. Ada banyak rahsia yang dikongsi, terutama yang melibatkan masalah bahasa kepada kita

Kalau nak mencuba bolehlah klik link ini.


bisnes borong china
borong dari china
borong china shahabudeen
trip borong china
borong china 2014
kursus borong china sabah
kursus borong china di sabah
borong china guangzhou
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...