Search This Blog

Loading...

Inner Tudung Syria murah






Salam,

Beberapa inner Tudung Syria kain kasa (cotton) telah dimasukkan ke dalam online store kami. Anak tudung ini boleh digunakan bersama dengan Tudung Syria, mahupun selendang atau apa jua jenis tudung yang bersesuaian.

Pembelian adalah untuk 3 helai (RM 20 ) sahaja.

Sila ke sini untuk keterangan lanjut

6 comments:

Anonymous said...

salam nk ty..kalau sy nk beli 10 helai harga mcm mana.kita boleh bt pilihan warna x?

samdaddycool said...

Anonymous > kena tengok senarai, samada masih adastok atau tidak..

yuEanNysS said...

sy nk beli borong...ada stok lg tak?

samdaddycool said...

yuEanNysS > Syria Inner tu ada 3 helai je buat masa ni..

Nyqa Kimeka said...

salam,anak tudung syria ni ade stok lg x?

Muhasabah Trading said...

Nyqa Kimeka > Insyaallah akan ditambah stok semula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by Blogger Templates