Monday, January 18, 2010

Koleksi Terkini 2010 : Tudung Oval batu manik kristal

Salam semua,

Koleksi tudung kali ini dikenali dengan nama tudung ovul batu manik kristal atau tudung pusing. Cara memakai tudung oval ini ialah dengan menarik bahagian bawah tudung di dada dan memusingkannya (dan diletak) kebahagian atas bahu. Ini adalah salah satu daripada kesinanbungan tudung 'instant'.

Keistimewaan tudung ovul batu manik kristal sudah pasti pada hiasan batu-batu kristal yang terdapat di bahagian dada, belakang dan juga awning (topi). Tudung ovul batu manik kristal ini dibuat menggunakan kain spandex lycra, yang pastinya lembut dan selesa. Kelebihannya pula, anda tidak perlu menggosok untuk memakainya kerana sifat kain spandex lycra ini yang 'jatuh' (mungkin anda perlu menggosok ketika pertama kali memakai).


Basuhan tangan sahaja - penggunaan mesin basuh adalah dilarang kerana ini akan menyebabkan batu-batu kristal itu tercabut. Selepas membasuh, hanya gantungkan dan anda boleh terus memakainya pabila kering.Harga yang ditawar adalah :

RM 25 sehelai untuk belian 1 - 3 helai, (+pos PERCUMA ke seluruh Malaysia - termasuk Sabah / Sarawak)
RM 23 sehelai untuk belian 4 - 6 helai, (+pos PERCUMA ke seluruh Malaysia - termasuk Sabah / Sarawak)
RM 20 sehelai untuk belian 7 - 10 helai, (+pos PERCUMA ke seluruh Malaysia - termasuk Sabah / Sarawak)
RM 18 sehelai untuk  belian 11 helai ke atas, (+pos PERCUMA ke seluruh Malaysia - termasuk Sabah / Sarawak)

Untuk belian harga borong, anda perlu membeli 20 helai dimana harganya menjadi RM15 sehelai (+pos PERCUMA ke seluruh Malaysia - termasuk Sabah / Sarawak). Untuk belian secara borong, anda TIDAK BOLEH memilih warna kerana tudung datang dalam campuran kombinasi warna. TIDAK boleh menukar stok yang tidak habis dijual KECUALI rosak. Emel kami di muhasabah.trading@yahoo.com untuk belian borong.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...