Wednesday, April 28, 2010

Tudung Syria Lycra Korea saiz L (labuh)




Salam..

Ada beberapa tambahan stok untuk produk koleksi tudung Syria kain lycra Korea (yang disebut-sebut  sebagai Lycra ori oleh penjual tudung, mahupun pemakai tudung).

Kelebihan yang terdapat pada inner (anak tudung Syria ini) adalah gabungan 2 warna berlainan, membolehkan samada pemakaian untuk 'match baju', mahupun dipakai sebagai anak tudung pabila dikenakan dengan pilihan selendang, atau apa sahaja tudung-tudung jenis lain.

Untuk makluman anda, saya telah update dan memperbaiki kelemahan pada butik maya online kami dengan mengemaskini beberapa 'option'. Selepas ini, Insyaallah tiada masalah bagi anda untuk membuat pembelian.

Bagi pebeli di malaysia, hanya tekan pada 'option - money order / check / walk-in' ketika membuat pilihan untuk shipping method.

Seterusnya tekan butang checkout, dan confirm (abaikan jumlah posting rate), kira halal je, percuma utk pos alamat Malaysia (termasuk Sabah Sarawak).

Ok??.. tak pasti, tepon saya @ 017-9510818... Muhasabah Trading.


Koleksi terkini Tudung Syria Lycra Korea saiz L (labuh) yang baru ditambah.


Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab D.BROWN & BEIGE : 
TSYL011Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab D.BROWN & BEIGE : TSYL011

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab RED & BLACK : TSYL010Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab RED & BLACK : TSYL010

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN- TURQUOISE : TSYL009Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN- TURQUOISE : TSYL009

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-PURPLE : TSYL008Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-PURPLE : TSYL008

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-PURPLE : TSYL007Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-PURPLE : TSYL007

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-BLUE : TSYL006Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab GREEN-BLUE : TSYL006

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab BLACK & BEIGE : TSYL012Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab BLACK & BEIGE : TSYL012

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab BLUE-PURPLE : TSYL005Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab BLUE-PURPLE : TSYL005

 

Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab PINK & D. GRAY : 
TSYL013Tudung Syria Lycra Korea Syrian Hijab PINK & D. GRAY : TSYL013

6 comments:

Anonymous said...

salam...
do you have another colour for syrian hijab (labuh)?

samdaddycool said...

Anonymous > wsalam

currently, those listed are the only colors available. Will and another pattern soon.

Anonymous said...

salam. i need grey colour and peach colour.... please.... nak pakai raya ni... banyak tudung syria ni pendek...

Muhasabah Trading said...

Anonymous > Jap lagi saya akan upload, stok terbaru. Tapi belum ukur berapa labuh (boleh tengok tahap labuh tudung syria ni pada patung)

Anonymous said...

yg warna hitam niy ade lg x? maksudnye inner tu 2 color erk? outer just black color..? pls get back to me@ sonic_sofiz@yahoo.com.sg..tq, wss

samdaddycool said...

Anonymous [ sonic_sofiz ] > emel telah saya hantar. TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...