Friday, October 16, 2015

Bisnes aiskrim RM5000 part time





Ada berita baik bagi sesiapa yang mencari resepi untuk membuat aiskrim. Ada kaedah bagaimana menjana pendapatan sehingga RM5000 hanya membuat aiskrim homemade. Lagi menarik, teknik ini hanya boleh dibuat secara part time, tidak mengganggu kerja hakiki yang anda lakukan sekarang. Panduan dengan teknik, resepi, step-by-step dan proses yang perlu dilalui daripada A - Z.

Jom tengok sikit macamana buat aiskrim homemade rasa 5 bintang.:




Aiskrim buatan sendiri - memberi kelebihan dari segi margin profit keuntungan dan juga pengolahan pelbagai jenis perisa. Bahan yang diguna amat mudah didapati.

Berikut adalah antara perkara penting dalam panduan bisnes aiskrim :


http://www.muhasabahtrading.com/BisnesAiskrim



5 comments:

mohd faiz said...

Sy pernah ambk kursus buat aiskrim colek dgn chef dato hj rusly pd tahun 90an dulu. Kos buat mmg sgt jimat tp untung berlipat ganda kalau jual. Tp syg sy tak buat bisnes tu sbb tak mampu beli mesin ketika itu. Sampai lupa dah cara2 buatnye sbb semua nota2 nye dah hilang.
Antara kursus yg sy ikuti waktu tu ialah:
Hasilan soya, hasilan ikan,

mohd faiz said...

Sy pernah ambk kursus buat aiskrim colek dgn chef dato hj rusly pd tahun 90an dulu. Kos buat mmg sgt jimat tp untung berlipat ganda kalau jual. Tp syg sy tak buat bisnes tu sbb tak mampu beli mesin ketika itu. Sampai lupa dah cara2 buatnye sbb semua nota2 nye dah hilang.
Antara kursus yg sy ikuti waktu tu ialah:
Hasilan soya, hasilan ikan,

Scoopylicious Aiskrim said...

Memang benar kalo betul cara promosi memang boleh dapat RM5K secara part time sahaja...apapun laburlah dalam ilmu dulu..insyallah saya dah baca buku ni recommend :)

Anonymous said...

mcm mna nk dptkn buku ni?

Anonymous said...

Sayaberminat .01110603966

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...